Trendigt halsband med träpärlor, howlite och seedbeads i brunt och turkost. Ett stort kors i howlite som hänge. Längd: ca 85 cm + hänget ca 7 cm.

 

Halsband i brun mocka och pärlor i turkost, vitt och cerise. Ett stort kors i howlite som hänge. Längd: ca 84-89 cm
 

Ett halsband helt i vintage. Halsbandet har vita pärlor i kedjan och vita fjädrar.
 

Halsband med pärlor i jade, howlite och trä i brunt och beigt. Läckra snäckor som berlocker och hänge. Alla metalldelar är i rostfritt stål!
Halsbandet regleras med en makrameknut. Längd: ca 88-95 cm.

En annorlunda drömfångare med ett brunt peacemärke och små pärlor i vitt, bunt och beigt. Fjädrar i brunt och mockaband med pärlor. Alla små silver/metalldelar är i rostfritt stål.
Välj mellan brunt eller beigt mockaband.

Ett läckert halsband i rostfritt stål och fjädrar. Kedjan är länkad med bruna och beiga prälor. Hänget har ett brunt peacemärke i howlite samt bruna och beiga fjädrar.

Längd ca: 70-75 cm + hänget 21 cm

Halsband med pärlor i howlite och trä i brunt, beigt, cerise och turkost. Ett stort peacemärke som hänge. Alla metalldelar är i rostfritt stål!
Halsbandet regleras med en makrameknut. Längd: ca 88-95 cm.

Ett halsband helt i rostfrittstål, förrutom connectorn som är antik silverfägad. Halsbandet har svarta glittriga pärlor i kedjan och svarta fjädrar.

 

Ett läckert halsband i rostfritt stål och fjädrar. Kedjan är länkad med beiga prälor. Hänget har ett beigt peacemärke i howlite samt bruna och beiga fjädrar.

Längd ca: 70-75 cm + hänget 21 cm