Om UJDesign

UJDesign är ett registrerat företag som drivs av mig, Ulrika, och det är jag som tillverkar och designar samtliga smycken. Jag bor i Halmstad, Kärleken, och det är även här som samtliga smycken tillverkas.

Jag använder mig bla av halvädelsten, träpärlor, snäckskal, glaspärlor, mocka, fjädrar och metalldelar, framförallt silverpläterade metaller och rostfritt stål. Metalldelarna jag använder ska enligt mina leverantörer vara nickelsäkra och blyfria enligt EU's direktiv. Är du känslig bör du ändå vara försiktig.

OBS! Alla örkrokar är i äkta silver (sterling silver 925)

Är du intresserad av att ha en smyckesvisning hemma hos dig eller på din arbetsplats? Då kan du och dina gäster prova och titta på smyckena i lugn och ro. För bokning av en smyckesvisning och mer information, kontakta mig, gå in under kontakt eller maila mig.

UJDesign har personliga handgjorda smycken som passar för alla tillfällen, till vardags eller till fest, för att ge bort i present eller att unna dig själv. Hitta dina favoriter att matcha och mixa!!

Har du butik och vill ta in ett nytt smyckesmärke? Då är du varmt välkommen att höra av dig till mig så berättar jag mer!

❤. Ulrika